Logga in

TA för Transportköpare

Som transportköpare har du ofta mycket transportrelaterad information att hantera. Det är kontakter till transportörer, olika adresser, kundnummer, uppföljning av transport och mycket mera. Vi erbjuder dig ett enklare sätt att hantera allt detta. Med Web-TA kan du snabbt, enkelt och effektivt hantera allt som har med dina transporter att göra.

Vad är Web-TA?

Web-TA är ett av marknadens ledande transportadministrationssystem (TA-system). I sin enklaste form är tjänsten en informationsväxel mellan dig och transportören. Du skriver in din transportinformation och bokar din transport medan transportören svarar med statusuppdateringar och annan information kring transporten. Svårare än så är det inte.

Web-TA är särskilt framtaget för dig inom industri, grossistverksamhet eller annan B2B-verksamhet. Är du en e-handlare rekommenderar vi ett TA-system specialanpassat för dig och dina behov. Läs mer om det här: www.unifaun.com

Varför är det här bra för mig?

Om du aldrig tidigare använt ett TA-system kommer du snabbt att upptäcka hur mycket nytta tjänsten faktiskt innebär. Genom ett TA-system får du kontroll, överblick och effektivitet kring dina transporter. Du loggar in i tjänsten och kan där boka dina transporter, skriva ut fraktdokument, följa status på dina transporter, analysera statistik med mera. I Web-TA finns +100 olika transportörer uppkopplade och det tillkommer ständigt fler. Du kan med andra ord använda Web-TA för att hantera alla transporter, oavsett vilka transportörer du använder.

Det är väldigt smidigt att kunna logga in och kolla frakterna vart man än är. Jag gör det ofta på hotellet när jag kommit tillbaka efter ett kundbesök. Det är guld värt att ha allting på ett och samma ställe.

Joakim Cedegren, IP Group