Logga in

Vårt erbjudande

En av grundidéerna med Web-TA är att du ska kunna växa i systemet. Du kan sömlöst växa från vår enklaste lösning till att med åren utöka funktionaliteten och arbeta i avancerade Enterpriselösningar. Med Web-TA kan du känna dig trygg i att du har ett av marknadens bästa TA-system, nu och i framtiden.

Web-TA

Med Web-TA får du ett TA-system där vi paketerat våra mest populära lösningar i två olika paket. Du väljer själv det paket som passar dig bäst och kan sedan lägga på olika tillval om du vill ha ytterligare funktionalitet. Oavsett vad du väljer får du alltid tillgång till att boka transporter, skriva ut fraktdokument och följa upp dina transporter med flera transportörer.

I Web-TA ingår alltid följande funktioner:

Boka transport

I grund och botten är Web-TA ett system för att boka transporter. Du kan enkelt och säkert boka dina transporter med ett hundratal uppkopplade transportörer.

Adressbok

I Web-TA har du alltid tillgång till en adressbok där du kan spara både dina mottagaradresser och dina avsändaradresser. Tack vare adressboken behöver du inte fylla i dina adresser på nytt varje gång du ska skapa en sändning.

Mallar

Med hjälp av mallar kan du anpassa din bokningssida så att återkommande information redan är förifylld. Du kan skapa hur många mallar du vill och kan på så sätt ha färdiga mallar för olika typer av sändningar. Många av våra användare har till exempel valt att ha sin avsändaradress, transportprodukt och kundnummer automatiskt förifyllda.

EDI

Web-TA skickar alltid korrekt EDI till din transportör. EDI står för Electronic Data Interchange och är branschstandard för hur information skickas till och från transportörer. En korrekt EDI innebär alltså att din transportör får in all nödvändig information om dina transporter på ett korrekt och säkert sätt.

Transportdokument

I Web-TA kan du enkelt skriva ut alla nödvändiga transportdokument. Och oroa dig inte om du tappar bort ett dokument eller glömt fylla på papper i skrivaren, du får skriva ut dokumenten hur många gånger du vill.

Aviseringar

I Web-TA ingår alltid standardiserade e-postaviseringar. Aviseringen skickas automatiskt då du bokar en sändning och du väljer själv vilken e-postadress som aviseringen ska gå till. På så sätt kan du enkelt avisera din mottagare när en transport är på väg.

Uppföljning & Historik

Det finns många olika uppföljningsmöjligheter i Web-TA. Statistik, statusrapportering, KPI:er mm. Allt för att du ska kunna få just den uppföljning du vill ha.

I Web-TA har du dessutom tillgång till historik över dina sändningar, vilket innebär att du enkelt kan följa upp dina transporter bakåt i tiden.

Profiler

Tack vare profilhanteringen kan du anpassa rättigheter för olika användare i systemet. Kanske ska administratören ange vilka transportprodukter som får användas medan lagret ska ha rättigheter att boka själva sändningarna.

Support

Det ingår alltid kostnadsfri support då du använder Web-TA. Vi har en erkänt duktig supportavdelning som du når på telefon eller e-post vardagar mellan kl.8-17.

Molntjänst

Web-TA är en internetbaserad molntjänst, vilket innebär att du aldrig behöver ladda ned och installera något program. Du kan nå tjänsten från vilken dator som helst och Web-TA tar ingen plats på din egen dator. Att Web-TA är en molntjänst innebär också att du aldrig behöver uppdatera tjänsten, det är någonting som vi gör kontinuerligt och du får därför alltid automatiskt tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna.